Afbeelding
 

Breakfast Club 21 maart: AVG en privacy wetgeving


Volgende week woensdag is het de derde woensdag van de maand. Tijd voor een nieuwe editie van de Breakfast Club. Tijdens deze editie word je volledig bijgepraat over de AVG en de nieuwe privacy wetgeving die vanaf 25-05-2018 geldt in Nederland en de rest van de EU. Meld je hier direct aan!  
 
Benieuwd wat deze wet inhoudt, wat het voor jou en je business betekent en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij jouw zaakjes in orde hebt? Dan wil je dit gezamenlijk ontbijt zeker niet missen. Lex Quaedflieg (Cijferloket - huurder in gebouw B) praat je helemaal bij.
 
07.30 u. Start ontbijt
08.00 u. Start presentatie
09.00 u. Ontbijt  
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Mag het iets langzamer..


.. In snelheid op en rondom het terrein van ©-mill. We krijgen geregeld klachten en opmerkingen over de snelheid van auto's op ons terrein (15 km p/u is de toegestande snelheid). Ook rondom het terrein ondervinden buurtbewoners overlast van het 'race-gedrag', met name het stukje vanaf de rotonde tot aan de ingang.
 
We snappen het enthousiasme waarmee je iedere dag richting ©-mill rijdt, het is natuurlijk ook een hele fijne werkplek, maar overlast bezorgen aan anderen is dan natuurlijk niet handig. Probeer je enthousiasme een beetje te beperken, in ieder geval totdat je op je eigen bureaustoel zit!

Fijn voor jou, de andere Millers en de buurtbewonders. Dankjewel.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Nieuw! Tosti Thursday bij Pure Minds


Elke donderdagmiddag tussen 12:00 en 13:00 organiseert het team van Pure Minds Online Marketing op ©-mill de Tosti Thursday. Voor slechts € 25,- kan iedereen online marketing advies krijgen van een van de online Marketeers. 
 
Heb jij donderdagmiddag ook honger naar kennis en tosti's?
Meld je dan nu aan, een investering waar niet alleen jij beter van wordt:
> Jij kunt in één uur al je vragen afvuren op ons.
> Je stilt je honger met een heerlijke tosti.
> De volledige € 25,- wordt gedoneerd aan een goed doel.  

Zeker doen!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws