= Te huur
Verdieping:
1
0

Werken op ©-mill: wie wil dat nou niet?

©-mill is het veel geprezen bedrijventerrein dat thuisbasis biedt aan meer dan 100 bedrijven met ruim 1000 medewerkers. ©-mill brengt werken, ontmoeten en business samen. Creatieve ondernemers, veelbelovende start-ups, snelle groeiers, maar ook grote technologische bedrijven en traditionele dienstverleners, je vind ze allemaal op ©-mill. De onderlinge band bestaat uit de gazons tussen de gebouwen, de gezamenlijke vergaderruimtes, het restaurant C’licious en de sfeer die overal voelbaar is. ©-mill is business in optima forma: lekker werken, net even anders, leven in de brouwerij, inspirerend. De campusgedachte!

Wat bieden wij aan?

Op ©-mill is voor iedereen wel een plekje te vinden. Zoek jij een werkplek voor 1 dag? Dan is onze flexplek iets voor jou. Je betaalt 40 euro, krijgt een bureau met een stoel. Je pakt een mok koffie, gebruikt onze Wifi en gaat lekker aan de slag. Lunch krijg je ook van ons, goed geregeld dus! Zoek je een plekje voor langere tijd? Dan kun je er een abonnement van maken. Wil je blijven, dan is een eigen ruimte misschien een optie. Op bovenstaande plattegrond kun je zien welke ruimtes er beschikbaar zijn. Wat je ook kunt doen… kom even langs en drink een kop koffie met ons. Wie eenmaal van ©-mill heeft geproefd, wil nergens anders meer werken! Ook voor tijdelijke huisvestingsvraagstukken, satellietkantoren, spreekruimtes en andere wensen, bieden wij verschillende oplossingen. Aarzel niet om jouw vraagstuk aan ons voor te leggen. Ons antwoord is altijd ‘ja’, we zijn benieuwd naar jouw vraag!

Beschikbaarheid ruimtes

Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar op ©-mill. Bijvoorbeeld in gebouw B (nr. 7): een gebouw met industrieel gevoel door een ruig afwerkingsniveau en veel kenmerken van een fabriekshal. Hier bieden we diverse bedrijfs-/kantoorruimtes tot een totale oppervlakte van netto 3.806 m². Maar we hebben ook kleinere ruimtes beschikbaar zoals in gebouw C (nr. 9). Gebouw C kent een uitgebreid service- en dienstenpakket in combinatie met een hoog afwerkingsniveau van de kantoorruimtes. Ben je op zoek naar een werkplaats of atelier? Misschien is gebouw E wel de beste plek voor jou. Ook hier is zijn kleine en grotere ruimtes beschikbaar. De beschikbaarheid kan natuurlijk veranderen. Neem gerust contact met ons op voor de meest actuele mogelijkheden!

Over ©-mill

Wij van ©-mill zijn geen vastgoedbeheerder of exploitant, maar stellen ons op als hotelier en als connector: banden creëren tussen mensen en bedrijven, de meerwaarde van de ©-mill community. Als hotelier bieden wij de ondernemers, haar medewerkers en gasten allerlei diensten aan. Van een centrale receptie, vergaderruimten, postverwerking, via groenonderhoud, schoonmaak en afval verwerking tot ons eigen restaurant met heerlijke broodjes en uitgebreide salades.

Parkmanagement

Parkmanagement is een collectieve dienst die door alle bewoners op ©-mill gebruikt wordt. In het parkmanagement is in ieder geval het volgende inbegrepen:

 • beveiliging en receptie
 • infrastructurele faciliteiten
 • groenonderhoud en onderhoud infrastructuur
 • bedrijfsrestaurant in C’licious
 • beheer inclusief technische dienst

In het servicepakket (dat per gebouw kan verschillen) zijn in ieder geval de volgende zaken opgenomen:

 • parkeren
 • voorschot warmte, elektra en water (ten delen)
 • koffie, thee en water bij de pantry (in gebouw A,B,C en D)
 • mede-gebruik van vergaderruimten en spreekkamers (in gebouw A,B,C en D)
 • receptiedienst
 • schoonmaak algemene ruimten
 • onderhoud gebouw gebonden installaties
 • glasbewassing

De kosten voor het servicepakket en Parkmanagement worden maandelijks middels een voorschot per m2 verrekend.

Locatie

Bedrijventerrein ©-mill ligt bovenaan de Molenberg in Heerlen.
Jan Campertstraat 5
NL – 6416 SG Heerlen
Parkstad Limburg

Meer informatie?

Neem contact met ons op per mail: of telefonisch via 045 571 99 10.