©-mill en Corona

Bedrijfshuisvesting en Corona
Uiteraard hebben ook wij aandacht voor de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van Corona tegen te gaan. Daarnaast laten wij ons graag uitdagen in deze tijd. Want, bijzondere tijden leiden tot bijzondere huisvestigingsvraagstukken. Wij helpen graag met een passende oplossing voor de meest uiteenlopende huisvestingsvragen. Ons motto is en blijft dan ook: het antwoord is ‘ja’, wat is de vraag?

Heb jij een huisvestingsvraagstuk? Daag ons uit en neem contact met ons op. Je kunt ons bellen op 045-543 92 26 of mail naar info@cmill.com

©-mill en Corona
Los van alle individuele vragen, nemen wij ook maatregelen die voor iedereen op ©-mill noodzakelijk en van belang zijn. Zo hebben wij:

  • onze gebouwen voorzien van markeringen die erop attenderen om afstand te houden, te zorgen voor een goede hygiëne en elkaar hierin te ondersteunen
  • op meerdere plaatsen gelegenheid om de handen te desinfecteren, voor een optimale hygiëne
  • de mogelijkheid om lunch te bestellen in ons bedrijfsrestaurant C’licious. Nuttigen kan beperkt in het restaurant, maar ook op diverse zitjes buiten het restaurant. Uiteraard voldoen deze allemaal aan 1,5 afstand en niet teveel mensen bij elkaar
  • onze vergaderruimten ingericht op 1,5 afstand en waar nodig voorzien van een plexiglazen afscheiding. Onze vergaderruimten zijn ook te huur door externe bedrijven. Dit kan helpen, nu veel bedrijven ineens minder capaciteit in eigen vergaderruimten hebben.
  • enkele ruimtes ingericht als uitwijkplek voor mensen die bij ons een kantoorruimte huren. Dit voor als het een keer te druk wordt op het eigen kantoor.
  • flexwerkplekken ingericht, die op dagelijkse basis verhuurd worden. Per dag betaal je 40 euro. Dit is inclusief gebruik van WiFi, de koffieautomaat en een lunch. Zo kun je snel en flexibel terecht als thuiswerken bijvoorbeeld geen optie is.
  • goed contact met onze huurders om samen te bespreken welke impact de maatregelen op hun eigen bedrijf hebben.
  • de deuren open voor vragen van buitenaf om flexibel in te spelen op veranderende behoeften, die samenhangen met de verschillende maatregelen.

Heb jij een (tijdelijke) werkplek nodig? Of zoek je een vergaderruimte nu het op jouw kantoor niet meer past? Bel ons op 045-543 92 26 of mail naar info@cmill.com.

Over ©-mill
©-mill is een initiatief van C’magne, een eigenzinnig vastgoedbedrijf dat zich richt op advies, conceptontwikkeling, beheer en exploitatie. Twee overtuigingen staan bij C’magne voorop:

1) Er zijn gebouwen genoeg, wij ontwikkelen nieuwe concepten voor bestaande gebouwen

2) Daarbij is niet het gebouw het uitgangspunt, maar de gebruiker

Als hotelier faciliteren wij een gezonde en veilige werkomgeving. Daarnaast stimuleren wij alle ‘Millers’ om elkaar te helpen en te ondersteunen in deze tijd. Dit doen we op onze gebruikelijke eigenwijze wijze. Dus serieus waar het moet, maar met een knipoog waar het kan!