Noteer 15 & 24 november in je agenda

Dan organiseren we The Breakfast Club en de Millers borrel. Je bent van harte welkom!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Breakfast Club | 15 november

Tijdens deze editie van The Breakfast Club staat het thema "Legal Shares" centraal. Een bijeenkomst over de rol van de moderne advocaat, gepresenteerd door Charles Lückers. Ontbijt je mee? Laat het ons weten.
 
"Niet als een ambulance achter allerlei ongelukken aanrijdend, maar de ondernemer preventief ontzorgen". Van contract tot cash: C2C. Financiën en recht lopen daarin dicht naast elkaar en zijn zelfs deel één. Dit is mogelijk door inzet van digitale platforms, blockchain en kunstmatige intelligentie. Doelstelling is dat een ondernemer zich veel meer met zijn product en klanten kan bezig houden en tijd en energie bespaart op zijn backoffice. Achterliggende doelstelling is het voorkomen van incidenten, procedures en een flinke besparing op de kosten.
 
Hier maak je alvast online kennis met Lückers BedrijfsAdvocaten. Zij zijn een (bijna) 65 jaar oud bedrijf, met een puur bedrijfseconomische inslag en ver vooruitlopend op technologisch gebied, althans voor een advocatenkantoor. Om die reden gaan ze ook naar bedrijven toe en zijn o.a. actief op Strijp-S in Eindhoven, op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen en op ©-mill.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Millers Borrel | 24 november

We hebben het je beloofd! In november zeker weer een Millers borrel. Op vrijdag 24 november treffen we elkaar vanaf 16.00 uur op het indoor grasveld. Mooi moment om als nieuwe Miller je nieuwe buren beter te leren kennen of om gewoon verder te kletsen waar je tijdens de laatste borrel gebleven bent.  
 
Noteer je de 24ste alvast in je agenda? De rest regelen wij.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws