Afbeelding
 

Internationale Steve Jobs Dag vandaag! (kom je naar de workshop?) 

Programma
Maandag 16 oktober 16:00-16:30 10 presentatiegeheimen van Steve Jobs. Steve Jobs stond bekend om zijn pakkende manier van presenteren. In deze korte sessie krijg je van Mark Pluijmakers van Presual 10 technieken, gebaseerd op de presentatiestijl van Steve Jobs, die je kunt toepassen in eigen presentaties.
 
Maandag 16 oktober 16:45-17:30 iOS 11: 11 nieuwe functies voor iPhone en iPad. Sinds september zit jouw iPhone en iPad boordevol nieuwe mogelijkheden. Mark Pluijmakers werkt al ruim acht jaar voor ivizi, de Apple-specialist van Limburg. Hij zal je minimaal 11 nieuwe functies laten zien voor je iPhone of iPad en heeft daarna tijd om vragen te beantwoorden.
 
Kom je vanmiddag naar de Steve Jobs workshop?
© you in Basecamp vanaf 16.00 uur!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Breakfast Club - Ok Google (Home)


Even een kleine wijziging in onze programmering van de jubileummaand. Aankomende woensdag treffen de huurders van ©-mill elkaar weer voor de maandelijkse Breakfast Club. Ditmaal in het teken van 'Ok Google'.. Ofwel de nieuwste techniek van Google (een speaker) die reageert op spraakopdrachten om zo je huis slimmer te maken. Je kunt commando's geven om licht, temperatuur, films en muziek te bedienen met alleen maar je stem.
 
Helemaal nieuw en de jongens van Pure Minds zijn er al geheel in bedreven. Benieuwd of Google Home ook iets voor jou(w kantoor) is, schuif dan aan tijdens ons ontbijt. Aanmelden kan hier.   
 
Programma
07.30 Start ontbijt
08.00 Start presentatie Sonny Sieben
09.00 Einde Breakfast Club  
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws