Afbeelding
 

Breakfast Club pre ©'fest

Vroeg uit de veren 20 september! Dan vindt onze maandelijkse Breakfast Club weer plaats. Deze editie nemen we jullie mee in een vooruitblik op de maand oktober. De maand die inmiddels bekend staat als nationale feestmaand want ©-mill bestaat dan 10 jaar! Wil je alles te weten komen over de geplande activiteiten, het onderzoek naar de impact van ©-mill op de regio, het ©'fest en de activiteiten die de andere Millers op 14 oktober organiseren? Kom dan gezellig ontbijten en praat, denk en plot verder met ons mee!
 
Maar we verklappen natuurlijk niet alles.. Een geheimpje hier en daar blijft toch het leukst, niet waar? Meld je nu aan! BREAKFAST CLUB 20 SEPTEMBER
Locatie: C'licious |  Tijd: 07.30 uur - 09.00 uur. 
 
Meld je aan!
 
Afbeelding
 

Jubileum logo

Bij een jubileum hoort een (tijdelijk) nieuw logo! Een logo dat een brug vormt tussen het verleden, het heden en de toekomst. We presenteren dan ook met trots ons jubileum logo hierboven. 
 
Een krachtig beeldmerk met matchende kleurstelling passend bij onze huidige huisstijl.
Én, het zal je verrassen waar je de komende periode het logo online en offline overal gaat aantreffen.

X = 10 = Jubileum ©-mill!  
 
En we hebben er aan animatie van!
 
Afbeelding
 

Zet je deur open tijdens ©'fest?

Je hebt er (vast) al van alles over gehoord en gelezen. Het ©'fest op 14 oktober aanstaande. De meeste Millers weten al wat ze tijdens deze open (deuren) dag tussen 14.00 uur en 18.00 uur gaan doen. Denk aan creatieve workshops voor jong en oud, fotoshoots, vieren dat er een nieuw kantoor is betrokken, samenwerkingsverbanden presenteren die zeker de aandacht verdienen en ga zo maar door!
 
Het ©'fest is een uniek moment om familie, vrienden maar ook zeker klanten uit te nodigen om kennis te laten maken met onze Business Community. Laat deze kans dus niet schieten om jezelf en jouw bedrijf te presenteren (aan een grote groep bezoekers en geïnteresseerden). Ben je nog op zoek naar een (ludieke) manier hoe jij je eigen bedrijf tijdens deze dag in de schijnwerpers kunt zetten of heb je geen flauw idee? Kom dan aankomende woensdag naar de Breakfast Club, dan denken we met je mee of stuur een mail naar Annyck en praat met haar verder over de mogelijkheden!    

1 ding is zeker.. gemist worden wil je deze dag niet :)  
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws