Afbeelding
 

Nieuwsbrief augustus 2017

©-mill bestaat 10 jaar in oktober! Daar heb je links of rechts vast al iets over gehoord. Een scala aan activiteiten staan op jullie te wachten. Wat dacht je van een eigen TEDc, de jaarlijkse Millers BBQ, de Steve Jobs dag, een no-beard day en tal van andere evenementen die we hebben opgenomen in onze oktober programmering. Veel organiseren wij zelf, maar we zijn ook op zoek naar een handje hulp van de Millers. Je leest er vandaag en de komende weken meer over in de nieuwsbrief.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Breakfast Club & Millers borrel

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, er zijn de komende periode een paar wijzigingen in het vaste programma van ©-mill! Als volgt:
> Woensdag 16 augustus is er GEEN Breakfast Club, wij houden ook even een zomerstop! > De Millers borrel van augustus organiseren we op MAANDAG 28 augustus, gezellig samen de start van het nieuwe 'werk/school-jaar' inluiden.
> In september zal er GEEN Millers borrel plaatsvinden omdat dan bijna de feestmaand op ©-mill van start gaat en er héúl véúl andere leuke dingen te doen zijn.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

01.10.2017 = 10 jaar ©-mill

Kroon op ons werk, dus kroon op jouw hoofd. Het is feest! ©-mill is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid van voormalig Philipsfabriek naar een bruisende Business Community en om ons gezamenlijk succes te vieren, staat de hele maand oktober in het teken van het jubileum. We trappen de feestmaand af met een heus festival op ©-mill en wel op zaterdag 30 september. (Noteer alvast in je agenda). Aan het festival ontbreken nog enkele elementen: een naam én de individuele bijdrage van onze Millers. Dus.. heb jij een briljante naam voor het festival en wil je die ruilen tegen eeuwige roem en een kleine verrassing? Laat het ons weten!
 
Het festival is toegankelijk voor iedereen! Millers, partners, vrienden, bekenden, familie, buurtbewoners en nieuwsgierigen. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een middag- en avondprogrammering bestaande uit o.a. foodtrucks, openlucht bioscoop, obstacle run, creatieve workshops, live optredens en nog veel meer feestelijks. Overal is aan gedacht, maar het kan nog beter en completer. Omdat ©-mill haar deuren wagenwijd openzet hopen we dat ook van onze huurders dat ook doen. We willen de bezoekers (inclusief de Millers) een onvergetelijk (open) dag bezorgen! Jong en oud, voor iedereen is er vermaak. Maar hoe leuk is het om óók iedere bezoeker iets te vertellen over je eigen bedrijf, werkzaamheden of de briljante samenwerkingen met andere Millers die hier plaatsvinden? Vinden wij dus ook, daarom staan we open voor alle soorten bijdrages. Wil je wel iets doen maar weet je niet meteen wat? Kom een kop koffie drinken (laat het Annyck of Vera even weten), sparren we er samen verder over.
#TBC

 

 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws