Nieuwsbrief mei 2017

De zon schijnt, tijd voor een break! Leun achterover en neem even de tijd om het laatste Miller(s) nieuws te lezen. Komende woensdag vindt de mei-editie van de Breakfast Club weer plaats, we stellen een nieuwe Miller aan je voor en zijn op zoek naar culinaire professionals!        

Afbeelding
 

Ontbijten tussen de BMWi's en Tesla's? Het kan tijdens de Breakfast Club!


SAVE THE DATE > woensdag 17 mei > 07.30 / 09.00 uur. (en alle andere 3e woensdagen van de maand tot het einde van het jaar) Want dan vindt altijd de Breakfast Club plaats. Tijdens deze editie laten we jullie kennis maken met EC-rent , haar deelauto-project en het wagenpark bestaande uit o.a. de Tesla S, Tesla X en BMWi8. Meld je nu aan voor deze kick-start van je dag!
Na een krachtig ontbijt bij C'licious, presenteert EC-rent haar ' deelauto project', waarna enkele BMW i3’s je opwachten om kennis te laten maken met de auto, het elektrische rijden en onze mobiele applicatie voor het reserveren van de deelauto’s. Een rondje over het ©-mill terrein in een van de auto's is inclusief!  Je bent ook van harte welkom om later op deze dag voorbij te komen, EC-rent is tot 17.30 u. aanwezig voor kennismakingsritten. 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

©-mill stelt voor.. Annyck Nelissen


Een nieuwe Miller stelt zich voor! Annyck is vanaf april vast onderdeel van het C'magne team. Marketing, communicatie, events en alle werkzaamheden onlosmakelijk verbonden is vanaf nu haar 'pakkie-an'. Binnen 2 min. alles over haar weten? 
 
BEKIJK HIER HET FILMPJE
 
Afbeelding
 

Nieuwe kookclub voor (Miller) ondernemers


Millers die het leuk vinden om één keer per maand een avond te koken, onder begeleiding van een chef-kok, en openstaan voor kennismaking met andere ondernemers uit Parkstad (buiten C-Mill) zijn bij ons aan het juiste adres. We koken iedere tweede dinsdag van de maand een 4-gangenmenu. De bedoeling is dat we een leuke groep creëren waarmee we maandelijks bij elkaar komen om samen te koken en eten, onder het genot van bijpassende wijnen of iets anders. Vorige maand heeft de eerste, zeer gezellige en smakelijke, kookavond van deze club plaatsgevonden. Geen held in de keuken? Geen probleem! De receptuur die we in het begin volgen gaat uit van een beginnersniveau. De bedoeling is dat we in een later stadium wat complexere receptuur volgen. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Stan Mrosek.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Vertel jouw verhaal op de website van ©-mill


Naast de vermelding van jouw bedrijf op de kaart, kunnen we namelijk ook een korte begeleidende tekst toevoegen. Zoals je in de afbeelding bij Have a Byte kunt zien. Wil jij ook dat mensen in één oogopslag kunnen zien waar jouw bedrijf om draait? Stuur dan een korte tekst naar info@cmill.com. 
 
Lees verder...
 
BewarenBewarenBewarenBewaren

Terug naar nieuws