Afbeelding
 

Genoeg te doen bij ©-mill!


Aanstaande woensdag beginnen we de dag goed met de maandelijkse Breakfast Club en sluiten we hem net zo goed af met de opening van ©-mill Basecamp in gebouw B.

Een aantal Millers hebben zich al aangemeld. Helemaal top! Kom jij ook? Stuur dan even een mailtje naar info@cmill.com. Dan weten de dames van C'licious tenminste hoeveel lekkere hapjes en drankjes ze kunnen klaarzetten. Tot woensdag!
 
Meld je aan
 
Afbeelding
 

Kom je ook? Start woensdag met de Breakfast Club


Dat Medtronic goed is in technologie, dat weten we allemaal. Maar wat maken ze nou precies? En hoe ziet hun gebouw op ©-mill er van binnen uit? Daar kom je maar op één manier achter: via de Breakfast Club! Tijdens dit maandelijkse ondernemersontbijt gaan we op bezoek bij Medtronic. Meld je aan en we zien je op woensdag 19 oktober om 07.30u aan de ontbijttafel in C'licious!
 
 
 
Afbeelding
 

Ontdek ©-mill Basecamp


Basecamp is dé startplaats voor de expeditie naar de ondernemerstop. Het is een plek waar ondernemers hun tentje opzetten en samen met anderen gefocust aan de reis als ondernemer beginnen. Ontdek Basecamp tijdens onze opening op woensdag 19 oktober 2016. Bezoek de creatieve omgeving, luister naar inspirerende pitches en ontdek wat Basecamp voor jou kan betekenen! Vanaf 16.00u staan de hapjes en drankjes klaar. Je bent van harte welkom.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws