Afbeelding
 

Nieuwsbrief augustus 2016


Heerlijk, die zomer! Okee, we overdrijven een beetje. Laten we hopen dat het de komende dagen iets beter weer gaat worden. Óf dat je een lekkere vakantie naar de zon hebt gepland! Het is vakantietijd, dus we houden de nieuwsbrief lekker kort. Zo hebben we een nieuwe expositie in gebouw A, ontwikkelingen bij Basecamp in gebouw B en is de spaaractie voor de MillerBBQ in volle gang!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Nieuwe kunst in gebouw A


Zoals sommigen van jullie misschien al gezien hebben, hangt er sinds deze maand nieuwe kunst in gebouw A. Veronique de Groot (Kiekart) heeft een samenstelling van haar werken gekozen om de wanden van gebouw A opnieuw kleur te geven. Lees verder om kennis te maken met haar verhaal!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Vier de zomer - met een kopje soep bij C'licious


Bij dit heerlijk zomerse weer hoort natuurlijk... een kopje soep! Daarom volgende week in de aanbieding bij C'licious: een bord gevuld met een broodje ham, een broodje kaas, een klein kopje soep naar keuze én een bakje yoghurt met muesli voor maar €4,25! Daarnaast kun je nog steeds sparen voor de MillerBBQ, lees verder voor meer informatie.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Back to basics in de nieuwe ruimtes van ©-mill


Enthousiaste ondernemers die wel houden van DIY projecten, 'open door policies' en op zoek zijn naar een broedplaats om hun kantoor te landen, zijn welkom in het nieuwe gedeelte van gebouw C! Het nieuwe project gaat 'Basecamp' heten en er zijn nog verschillende ruimtes beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden op www.cmill.com/beschikbaar of neem even contact met ons op!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Leuke column van Paul Dolhain


 Met een kleine knipoog naar ©-mill. Paul repeteert met zijn band Peul Jan bij ©-mill en komt daarnaast graag af en toe bij ©-mill zitten om te werken aan zijn teksten voor de Oudejaarsconference... Lees zijn ervaringen via de groene button hieronder!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws