Afbeelding
 

Nieuwsbrief februari 2016


Onofficieel begint carnaval vandaag. Alaaf! Ga je naar Auw Wieverbal in Valkenburg? De optocht kijken in Heerlen? Of toch maar lekker op skivakantie? ;) Hoe dan ook: vóórdat het feest losbarst, heb je eerst nog de ©-mill nieuwsbrief! Met deze maand onze nieuwe vergaderruimte, een paar data voor in je agenda én we maken kennis met Administratiekantoor Ceelen in Let's Introduce. Lees snel verder!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

'Oud' Miller Joris I prins van de Winkbülle


Voor de 'oudgedienden' onder ons stond er een bekend gezicht op de prinsfoto. Joris I is namelijk 'oud' Miller! Na een aantal jaar bij C'magne gewerkt te hebben, heeft hij nu een nieuwe roeping gevonden. We feliciteren hem en wensen hem (en jullie!) een te gekke Vasteloavend!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Nieuwe vergaderruimte: Philipsroom!


©-mill heeft er een nieuwe vergaderruimte bij! Grote groepen kunnen nu ook terecht in de Philipsroom: een ruime vergaderlocatie met meerdere functies. Eigenlijk is alles mogelijk: presentaties met de beamer, vergaderingen aan één of meerdere tafels en koprollen in het (nep-)gras. Interesse? Neem even contact op met C'licious!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let's introduce: Administratiekantoor Ceelen


Ze zitten pas een maand in gebouw C, maar hun ruimte ziet er nu al uit als een tweede thuis. Wij namen een kijkje bij het gezellige kantoor van Administratiekantoor Ceelen en spraken met Fred, Philona en Mark. Zou je ook even moeten doen!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Alaaf! C'licious gesloten met carnaval


Op carnavalsmaandag en dinsdag is C'licious gesloten om zelf lekker de Vasteloavend in te duiken. Maar geen zorgen! De woensdag na carnaval heeft C'licious weer de reguliere openingstijden en kun je carnaval afsluiten met haringhappen.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Millerborrels & samen ontbijten: zet deze data alvast in je agenda!


SAVE THE DATE: op woensdag 17 februari is de nieuwe Breakfast Club (met een presentatie van AV-Point) en op vrijdag 26 februari sluiten we de maand wederom feestelijk af met de Millerborrel! 
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws