Afbeelding
 

Nieuwsbrief januari 2016


2016 is begonnen (gelukkig nieuwjaar!) en dat betekent: goede voornemens! Rustig rijden op het terrein van ©-mill bijvoorbeeld. ;)
Onze goede voornemens zijn onder andere een nieuwe draai geven aan onze maandelijkse Millerborrel, een gezonde spaaractie bij C'licious en samen werken aan een nóg succesvoller jaar. En dat jaar begint al goed, want in januari verwelkomen we MGL en A&C Media in gebouw C met een mooi plan voor ons oude bedrijfsrestaurant! Lees er alles over in deze nieuwsbrief.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Nieuwe kantoren, vergaderruimtes en een ontmoetingsplek in gebouw C


We zijn natuurlijk heel erg blij met ons mooie bedrijfsrestaurant in gebouw B. Maar tijdens de verhuizing van C'licious is wel een gedeelte van gebouw C leeg komen te staan. Met de komst van MGL en A&C Media naar ©-mill gaat daar verandering in komen!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Stop! In the naaaame of love


Afgelopen jaar zijn de wegen bij ©-mill opgeknapt ter bevordering van de parkeergelegenheid en om de rijsnelheid iets te verminderen. We merken echter dat er toch af en toe nog hard gereden wordt. We willen jullie vriendelijk verzoeken de Schumacher in jullie ergens anders los te laten. Puur vanwege de veiligheid van jezelf en andere Millers!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Millerborrel: iedere laatste vrijdag van de maand


Misschien wist je het al, misschien ook niet: de laatste vrijdag van de maand vieren we met een drankje tijdens de Millerborrel! Vanaf nu in een nieuw jasje, op het grasveld in gebouw B. Kom je ook?
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Sparen, sparen, sparen.


Voor wiens goede voornemen 'sparen' is, hebben we goed nieuws. C'licious heeft namelijk een nieuwe spaarkaart! Vanaf deze maand kun je sparen voor een broodje gezond en een beker verse jus d'orange. Zo begin je het jaar goed en gezond!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws