Afbeelding
 

Nieuwsflits: deze week bij C'licious!


Een extra nieuwsflits om een aantal zaken bij C'licious onder jullie aandacht te brengen. Aanstaande donderdag is C'licious iets eerder gesloten, maar daar tegenover staat een gezellige Millerborrel op vrijdagmiddag! Meld je snel aan, dan zetten wij een drankje voor je klaar!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Millerborrel om je weekend in te luiden!


Vrijdag 25 september om 16.00u luiden we samen weer toostend het weekend in tijdens de maandelijkse Millersborrel. Met een sprankelend drankje in je ene hand en een lekker hapje in je andere praat je gezellig bij met collega's, leer je andere Millers kennen of laat je je netwerk skills op de vrije loop. Een perfecte aftrap van je welverdiende weekend!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

C'licious vanaf 13.30 gesloten op donderdag 24 september


Aanstaande donderdag is C'licious iets eerder gesloten dan je gewend bent. Niet omdat Miranda graag een donderdagmiddag vrij heeft, maar omdat Riet Brouwer haar 10 jarige jubileum viert!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

De eerste Breakfast Club van het seizoen was een succes!


Afgelopen woensdag was het weer zover: de Breakfast Club! Vroege vogels kwamen bij elkaar voor een heerlijk ontbijt, een gezellige kennismaking en een inspirerende rondleiding bij Relim.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws