Afbeelding
 

Nieuwsbrief juni 2015


 Het is zomer op ©-mill! Beginnen de vakantiekriebels al te komen? Om het wachten een beetje dragelijker te maken vertellen we je in deze nieuwsbrief alles over de lekkerste spaaractie van C'licious, hebben we weer een nieuwe Milllersborrel voor je gepland én is het vinden van nieuwe werknemers makkelijker dan ooit tijdens het Vacaturecafé op ©-mill!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Makkelijker uitrijden, zónder pas


Goed nieuws voor de harde (over)werkers onder ons: wanneer de toegangspoort gesloten is ('s avonds en in de weekenden), heb je vanaf nu géén pas meer nodig bij het uitrijden. Een nieuwe sensor in de weg zorgt ervoor dat de poort automatisch wordt geopend wanneer je komt aanrijden.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Save the Date: Millersborrel op 26 juni


Vrijdag 26 juni om 16.00u luiden we samen weer toostend het weekend in tijdens de maandelijkse Millersborrel. Met een sprankelend drankje in je ene hand en een smakelijk hapje in de andere praat je gezellig bij met collega's, leer je andere Millers kennen of laat je je netwerk skills op de vrije loop. Een perfecte aftrap van je welverdiende weekend!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Vind gemotiveerde werkzoekenden tijdens het Vacaturecafé!


Het MKB-Limburg Vacaturecafé (VCL) komt naar ©-mill! Op woensdag 10 juni, van 16.00 - 18.00 uur, komen werkzoekenden en werkgevers samen op zoek naar de perfecte match. Als ondernemer dien je je openstaande vacature(s) in en bent zelf aanwezig tijdens het vacaturecafé, waar je middels face-to-facegesprekken direct en persoonlijk in contact komt met werkzoekenden. Als werkgever geef jij aan naar welke talenten je zoekt, werkzoekenden geven op hun beurt aan welke vacatures hen aanspreken. Is er een match? Dan stuurt VCL het CV naar de werkgever door, zodat de kandidaat meteen uitgenodigd kan worden voor een sollicitatiegesprek. Ook na het matching-traject kunnen ondernemers op steun rekenen vanuit VCL en kan MKB-Limburg bijspringen met begeleiding.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

C'licious: Spaaractie, frisse salades en Bernarda bedankt!


Sparen voor zomer in een tasje Tropische temperaturen zijn in zicht en dat betekent weer volop genieten van de zon in de lunchpauze! Om dit ultieme zomergevoel nóg meer kracht bij te zetten, kun je bij C'licious sparen voor de C'licious Picknick Bag. Dit is een zomers tasje met daarin een stuk fruit, een flesje of bekertje fruitsap en vers broodje met ham of kaas. Bij iedere €2,50 die je besteedt bij C'licious ontvang je een stempel op je spaarkaart. Is je kaart (20 stempels) vol? Dan kun je tussen 8.30u en 16.00u je Picknick Bag afhalen bij het restaurant! Deze actie loopt nog tot 31 juli 2015.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws