Afbeelding
 

Nieuwsbrief mei 2015


De dagen worden warmer, ©-mill kleurt al aardig groen en de geur van barbecue hangt in de lucht. Kortom: het is prima te vertoeven op ©-mill als je het aan ons vraagt! Deze maand willen we je graag voorstellen aan één van onze nieuwe bewoners, blikken we terug op de zonnige Lentefair en kun je als Miller besparen op je brandstofkosten. En als klein tipje van de sluier: ook de Meet the Millers BBQ van dit jaar staat alweer gepland. Snel verder lezen dus!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Hemelvaart & Pinksteren gesloten


OPGELET: Donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 25 mei (2e Pinksterdag) is het ©-mill terrein gesloten. De toegangspoort is dicht en de receptie zal onbemand zijn. Voor huurders is het uiteraard wel mogelijk om - net als in de weekenden - middels de pas de poort en gebouwen binnen te komen.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Save the Date: Millersborrel op 29 mei


Als het ritme er al een beetje in zit, dan weet je dat er op de laatste vrijdag van de maand weer een Millersborrel op de planning staat. Op 29 mei vanaf 16.00u vult de lounge van gebouw A zich met veel gezelligheid, lekkere hapjes en bruisende drankjes. 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let's introduce: De Maakfabriek


Regelmatig mag ©-mill nieuwe bewoners verwelkomen en we zijn daarom ook trots om je voor te stellen aan De Maakfabriek, die thuisbasis heeft gevonden in gebouw 19!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Terugblik Lentefair


Afgelopen zaterdag 9 mei stond ©-mill voor één dag compleet in het teken van het voorjaar tijdens de Lentefair! Heb je het helaas gemist? Bekijk dan hier de foto's!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Save the Date: Meet the Millers BBQ 2015


Na een zeer succesvolle eerste en tweede editie organiseert ©-mill ook dit jaar met veel enthousiasme de Meet the Miller BBQ! Op donderdag 3 september om 17.00u worden op het grasveld van ©-mill de kolen flink warm gestookt en de biertjes voor je getapt.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Besparen op je zakelijke brandstofkosten


Een tankstation naast de deur is al ideaal, maar met de nieuwe Fuel Card wordt tanken nu nog leuker! TinQ Heerlen biedt je met deze tankpas de mogelijkheid flink te besparen op je brandstofkosten en te profiteren van de vele zakelijke voordelen. Met de Fuel Card kun je bij alle bemande Gulf en onbemande TinQ tankstation veilig en snel tanken tegen scherpe condities. Ben je even niet in Heerlen? Dan is er met het landelijk netwerk van meer dan 390 tankstations altijd een station in de buurt!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws