S&S Advies, samensterk

Ondernemen is risico’s nemen, maar deze risico’s moeten wel bekend zijn en in kaart worden gebracht. Als erkend Risk Management Consultant kunnen wij hierbij van dienst zijn.

Aan de hand van een gesprek met u alsmede door een rondgang door uw bedrijf vormen wij ons een beeld van uw onderneming en de bijbehorende risico’s.

U ontvangt van ons een rapport waarin bovenstaande wordt opgenomen. Als ondernemer bent u uiteraard steeds bezig uw onderneming verder te optimaliseren. Dit kan gevolgen hebben voor de risico’s waar uw onderneming mee geconfronteerd wordt. In dat kader vinden wij het belangrijk om minimaal één keer per jaar bij elkaar te gaan zitten en mogelijke veranderingen en bijbehorende risico’s wederom in kaart te brengen.

Voor het geval het risico’s betreft welke u wenst te verzekeren kunnen wij u adviseren en de verzekeringen via onze bemiddeling laten lopen. Wij kunnen hierbij kiezen uit een keur van voor- aanstaande verzekeringsmaatschappijen waardoor wij u steeds de beste premie en/of voorwaarden kunnen aanbieden.