De eerste Breakfast Club van het seizoen was een succes!

Afgelopen woensdag was het weer zover: de Breakfast Club! Vroege vogels kwamen bij elkaar voor een heerlijk ontbijt, een gezellige kennismaking en een inspirerende rondleiding bij Relim.

‘Nou, zo ziet het er thuis niet uit hoor!’, is het eerste dat geroepen wordt bij het zien van de rijkelijk gevulde ontbijttafel. Na een paar happen komen de gesprekken op gang. Niet iedereen kent elkaar dus er wordt even gepraat over de takken van sport en de visitekaartjes vliegen over tafel.

Na het heerlijke ontbijt, en vooral ook een paar welverdiende koppen koffie, loopt iedereen gezamenlijk richting Relim. Nick Custers, Nino Bellinzis en Robèrt Wezenpoel beginnen de rondleiding met een korte introductie.

‘Relim helpt mensen met psychische of psychiatrische beperkingen bij rehabilitatie. We willen dicht bij het bedrijfsleven staan. In sociale dienstverlening gaat het vaak om het krijgen van grote opdrachten, bij ons is juist het stuk ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Zolang wij goede begeleiding geven is er niets mis, maar we willen graag ook dit stukje begeleiding overdragen naar het bedrijfsleven. Medewerkers die goed begeleid worden, zijn hele goede werknemers. Ze zijn gemotiveerd en kunnen hoge kwaliteit leveren.’

BreakfastClub6.png

‘Relim heeft voor ©-mill gekozen omdat er veel bedrijfsleven zit. Het gehele terrein heeft een bedrijfsmatig karakter en hierdoor kunnen de medewerkers al aan deze setting wennen. We willen graag waarde toevoegen aan de bedrijven hier!’

Op die toon barst de dialoog los en worden heen en weer samenwerkingsvoorstellen geopperd. Zo blijkt Relim een goede striptekenaar in dienst te hebben, die door andere bedrijven ingezet kan worden voor communicatiemiddelen. Ook is er behoefte aan personenvervoer, een dienst die Relim in kan vullen. Waardevolle connecties op de vroege woensdagochtend!

Deze Breakfast Club gemist? Geen zorgen. De Breakfast Club is iedere derde woensdag van de maand. Meld je even aan voor de volgende editie, dan weet C’licious hoeveel broodjes er gebakken moeten worden!