Doe je communicatie lekker zelf!

MANA, bureau voor strategie en marketing communicatie op ©-mill introduceerde onlangs haar nieuwe bureaufilosofie voor de toekomst. MANA vindt dat organisaties het beste zelf hun communicatie kunnen doen. Dat is effectiever en leidt tot meer vertrouwen bij alle relevante stakeholders. Op die manier creëer je namelijk écht waardevolle en duurzame verbindingen, die leiden tot gezamenlijk succes. Om deze filosofie uit te rollen heeft MANA zich versterkt met Arie de Zeeuw, eigenaar van Authentic Communication en communicatiestrateeg. Hij zal het directieteam van MANA gaan versterken als Managing Partner.

Jennie Rekers MANA: “Veranderingen gaan steeds sneller en met meer impact dan ooit tevoren. Om als marketingbureau mee te kunnen bewegen met al die veranderingen van klanten zullen we anders moeten denken. Wij geloven dat je dit doet door mee te ademen met de klant op alle niveaus. Strategisch, tactisch en uitvoerend. Daarvoor hebben we een unieke aanpak, die er uiteindelijk toe moet leiden dat de klant zoveel mogelijk zelf communiceert. We zijn dan ook blij dat Arie de Zeeuw ons team verder komt versterken om onze aanpak succesvol uit te rollen.”

Wil je meer informatie over MANA of de bureaufilosofie? Dan kun je bellen naar:

Jennie Rekers 06 55 75 42 67

of

Arie de Zeeuw 06 54 67 09 75