OPENING C’LICIOUS 11-11 !!

Maandag 11 november 2013 is het eindelijk zo ver!! Het nieuwe restaurant “C’licious” opent maandag haar deuren. Jullie zijn van harte welkom voor een hapje en/of drankje vanaf 9.00 uur.

Na maandenlange voorbereidingen en het nodige teken- en denkwerk komt de realisatie van het nieuwe restaurant steeds meer in zicht. Nog een paar dagen flink bikkelen en dan kan het feest maandag echt beginnen. Nieuwe locatie, nieuwe inrichting, nieuwe kaart, kortom; alles helemaal nieuw. Het enige dat het zelfde is gebleven zijn de vertrouwde gezichten van Miranda, Bernarda en hun team. Ook in C’licious zullen zij jullie gastvrij ontvangen met al hun heerlijkheden.

C’licious, what else? Wat jullie mogen verwachten van de nieuwe ontmoetingsplek C’licious? Sfeer, lekker eten, nieuwe smaakmakers, de ‘oude vertrouwde’ vrolijke gezichten van Miranda, Bernarda en hun team, een heerlijk kopje koffie met iets lekkers en nog veel meer… Kom dus snel een kijkje nemen en ontdek wat C’licious voor jou kan betekenen. Een lekkere lunch, een afspraak met je relatie of gewoon even een lekker momentje – al dan niet met je laptop of schrijfgerei -, het is allemaal mogelijk.

C’licious is lunchen, werken, lunchwerken of werklunchen en dat alles met een grote ‘C’!

C’licious, where? Voormalige locatie C’magne, gebouw B, direct bij de deur! Kan niet missen dus!

Open vanaf 9.00 uur. Tot snel!!!