WHAT’S UP:

WAFELS SMULLEN OP ©-MILL!

Dat we een goede smaak hebben wisten we al langer….. maar …. om ook jullie smaakpapillen te prikkelen staat ©-mill binnenkort in het teken van een ludieke wafelbakactie, verzorgd door Gonny Schoenmaekers van Gordijnen in Stijl, bewoonster gebouw B.

Samen met vrienden en vriendinnen worden niet alleen potten en pannen tevoorschijn getoverd, maar gaan de dames en heren in de dan ‘voormalige’ kantine vol enthousiasme aan de slag om tevens een zalig beslag te maken waar jullie geen ‘nee’ tegen kunnen zeggen. En dat alles op ©-mill!

Vanaf 13 november wordt er 6 weken lang iedere woensdag 's morgens vers gebakken en 's middags bezorgd. Dat wordt dus smullen met een grote S!

Tip: plan jullie afspraken op woensdag in en je klanten willen nooit meer weg!

Kosten: 4 dikke wafels voor Euro 2,50 of 14 kleine ‘pletzkes’-wafels (super recept, door L1 uitgeroepen tot het beste wafel van Limburg) voor hetzelfde bedrag.

Om bestellingen in goede banen te leiden worden bestellijsten een week voor aanvang (de eerste vanaf 6 november) van de baksessie persoonlijk rondgebracht. Even aanvinken waar jullie voorkeur ligt en jullie bestelling is 'ready to go'. Als dat niet heerlijk is?

Gonny, we kunnen niet wachten!

De opbrengst van de wafelbakactie komt ten goede aan het 135-jarige Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius.