SPREAD THE WORD:

Sportieve oproep: ©-mill teams naar Olympische Winterspelen ALTERLYMPICS?

Las de Olympische Winterspelen in Sotsji maar af. Want wat is ons ter ore gekomen? Op 17, 18 en 19 januari worden in Vijlen, Vaals en in Landgraaf (Snowworld) de zg. Alterlympics georganiseerd. ©-millers, are you ready?

Op 17-18 en 19 januari wordt er op verschillende locaties in verschillende disciplines gestreden om het goud, zilver en brons. Denk hierbij aan o.a. sneeuwvolleybal, ijszak dragen en een heuse zgn. ‘bobkisten race’ (d.m.v. een zelfbouw hybride zeepkist de Vijlenerberg afrazen in de sneeuw (mits er sneeuw ligt). Beetje als te land ter zee en in de lucht. Dit alles met een dikke knipoog, in aanloop naar de echte Olympische Winterspelen natuurlijk.

De kosten per teaminschrijving (max. 20 teams met max. 15 personen) bedragen € 250,00.

Niet alleen zijn er al de nodige enthousiaste geluiden te horen, met een heus ©-mill-team willen we de bloemetjes buiten zetten. Goed voor de promotie van ons bedrijventerrein en onszelf als ondernemers, maar minstens zo goed voor onderling plezier en teambuilding. En ja, natuurlijk stelen ©-millers de show en zijn we toppie fit!

Meer info? www.alterlympics.com of kijk voor een krantenartikel op http://www.alterlympics.nl/userfiles/image/ld-12-oktober.pdf

Meer info? Peter van Neer / Have a Byte, gebouw B: TEL: +31(0)45-2080601