SPREAD THE WORD: 3

Wegens succes: ‘Meet the Millers BBQ geprolongeerd! Wat een schot in de roos zeg, deze happening! Met een verrassend grote opkomst was het beregezellig onder de zon! BBQ gemist? Is dat even jammer!

De zomer liet zich op 5 september van zijn beste kant zien. En dus konden de circa 125 bewoners op teenslippers, in shorts of wapperende zomerjurkjes aanschuiven bij een buffet om van te watertanden. Muziekje erbij, vlaggen en wimpels erbij, zes emmers goede zin, en je krijgt een feest om nooit te vergeten. En dat hoorden we na afloop ook terug: ‘BBQ Meet the Millers’? Dat is voor herhaling vatbaar! Organisatoren: bedankt voor jullie inspanningen. Gasten: bedankt voor jullie gezelligheid! Meet the Millers, to be continued somewhere in spring 2014.

O ja, kijk voor foto’s op www.facebook/c-mill.com.