WHAT’S UP? 005-02

Little change at ©-mill! Per 1 mei is de naam I-credible veranderd in Have A Byte! en verhuisd naar gebouw B!

“Na bijna tien jaar met veel plezier te hebben samengewerkt bleek het voorjaar van 2013 het ideale tijdstip voor verfrissing. De dagen gaan lengen, het wordt lichter, tijd voor nieuwe inspiratie dus! Icredible wordt niet alleen Have A Byte! maar wordt met ingang van 1 april as. geleid door Peter van Neer en Vincent Drabbe, bij jullie ook sinds lange tijd een bekend en vertrouwd gezicht.

Uiteraard vinden we het spijtig dat Bjorn ons team heeft verlaten maar we hebben begrip voor zijn keuze zich op andere werkdoelen te gaan richten, al dan niet in de toekomst gecombineerd met een stap naar werken in het buitenland. We gunnen hem zijn nieuwe loopbaan dan ook van harte.

Wat het omzetten van Icredible naar Have A Byte! voor jullie betekent? Don’t worry, niets! Sterker nog, Have A Byte! is druk doende jullie in de toekomst nog beter te kunnen bedienen.”

Have A Byte: Gebouw B, unit: 1.2 www.haveabyte.nl