TO EAT OR NOT TO EAT, THAT’S THE QUESTION 005

Dit keer geen ‘to eat or not to eat’ maar ‘TO SMOOTHIE OR NOT TO SMOOTHIE.’

Je zou er toch uren voor willen overwerken, met zulke smaakmakers binnen handbereik. Wij hebben er niks op tegen, op jullie werklust. Het restaurant ook niet. Zin in een vitamientjesrijke smoothie waarna je bergen werk kunt verzetten? Zet je bureaustoel in de hoogste versnelling en kom genieten. Let wel: hoewel elke dag vers, op = op!

Ook trouwe gast in jullie kantine:

Broodjesservice!

Zin in een vers zelfgemaakt broodje met bijvoorbeeld ham, gekookt ei, brie, gezond, een baguette met zalm, kipkerrie of eiersalade? Of liever op de ‘gezonde’ toer? Ook deze variatie maken wij in een handomdraai graag voor jullie klaar. Maar ook een lunch bestaande uit twee belegde broodjes, bekertje melk, een stukje fruit en een chocoladereep in een lunchzak of wanneer jullie liever een broodje met ander beleg hadden behoort tot de mogelijkheden (in dat geval een dag van te voren doorgeven)

Laat de boterham dus thuis en bel snel met onze broodjesservice.

Handig voor ons, handig voor jullie: bestel jullie broodjes het liefst een dag tevoren.

Eventueel bezorgen we jullie broodjes op jullie werkplek (bij bestellingen vanaf drie personen).

Meer info? mail naar restaurant@c-mill.com of, net zo makkelijk, bel met: 045-5432825!