SPREAD THE WORD! 005

Hij komt, hij komt…….? Maar wat/wie is er eigenlijk in aantocht?????

Met de komst van (secretarieel) ondersteuningsbureau TEKST©ARAVAN, de ‘vliegende keep’ oftewel ‘kantoor in een kantoor’, zijn jullie op ©-mill op korte termijn een nieuw gezicht, verbindende factor en helpende hand rijker.

Moeite met een brief, verslag of offerte? Schrijf ik dat woord nu met een ‘d of ‘dt’? Geen nood, TEKST©ARAVAN schrijft of redigeert. Problemen met het samenstellen van een professionele (interne) nieuwsbrief? TEKST©ARAVAN zet jullie letters op de juiste plek. Secretaresse, pr- , communicatiemedewerkster of management assistente afwezig? Heel grote of juist piepkleine (regel)klussen? Notuliste ondergedoken? TEKST©ARAVAN springt in!

TEKST©ARAVAN, idee en bedrijfsonderdeel van Nicolien Bout / Switch Communicatie staat niet alleen in de startblokken om jullie breed te ondersteunen, binnenkort meer nieuws op jullie deurmat.

TEKST©ARAVAN, NOOIT MEER SLEUR MAAR ONDERSTEUNING WAAR VAART IN ZIT!

Alvast meer info of help wanted?

TEKST©ARAVAN – NICOLIEN BOUT SWITCH COMMUNICATIE: 06-43712566 of mail en kijk zeker ook even bij de groene button ‘info’ op facebook. Alle ‘likes’ zijn trouwens welkom!