LET ’S INTRODUCE

©-MILL verwelkomt dit voorjaarsnummer: T-Force: Chris Tiekstra, Aisecpol /Spectator Video Technology: Rob Smeets en Frans Hermes én C’Magne’s secretaresse: Kim Kickken. Benieuwd naar hun bezigheden?

T-FORCE

Chris Tiekstra: “Omschrijf T-Force gerust als een reclamebureau+. Plus, omdat het woord communicatie de lading veel beter dekt dan een reclamebureau alleen. Van huisstijl tot openingsactie, als dienstverlener (zo zien we ons metier) trachten we zo veel mogelijk taken te vervullen. Samen met echtgenote Miranda en 3 personeelsleden (waarvan twee voormalig stagiaires) vormen we de basis voor een succesvol bedrijf dat op 1 september aanstaande 10 jaar bestaat. Wat onze stagiaires betreft, het is niet alleen mooi jonge professionals mee te helpen opleiden, dat zijn we aan ons vak verplicht, vinden we. Kijkend naar onze fysieke werkplek kan ik zeggen dat ©-mill (een mooi stukje creatieve industrie in Heerlen) een plek is die volledig met onze bedrijfsfilosofie matcht. Maar ook gasten zijn vaak enthousiast, hebben we gemerkt. Positieve bijkomstigheid? Twee van onze relaties zijn medebewoner geworden.”

T-Force: Gebouw A, unit 10

SPECTATOR VIDEO TECHNOLOGY / AISECPOL

Rob Smeets: “Aisecpol heeft zich gespecialiseerd in advies, applicaties en software op het gebied van leefbaarheid, veiligheid, beheer en zorg. Samen met eindgebruikers bedenken en ontwikkelen we o.a. applicaties en bijbehorende webplatformen die geschikt zijn voor gebruik op smartphones, tablets en personal computer en werken vanuit die visie altijd met partnerships. Geïnteresseerd? Kijk voor een korte indruk kijk op YouTube bij IGM mobiel.

Spectator Video Technology daarentegen – met Frans Hermes als directeur – is niet alleen onze partner op ©-mill maar ontwikkelt en commercialiseert video control & service centers die in onze markt kunnen worden gebruikt. En zo snijdt het mes dus aan twee kanten. Wat Spectator betreft, met zijn hoofdvestiging in Nederland en regionale vestigingen in o.a. Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, Oost-Europa en de CIS landen is het bedrijf bezig aan een wereldwijde uitrol van zijn unieke technologie, concepten en producten. Waarom we voor ©-mill gekozen hebben? Niet alleen past de locatie uitstekend binnen ons gedachtegoed, we doen al zaken met diverse bedrijven die er gevestigd zijn. Dat is mooi, want het biedt kansen over en weer.”

Spectator Video Technology / Aisecpol: Gebouw B, unit 1.05

KIM KICKKEN:

“Wellicht dat jullie me al aan telefoon hebben gehad, maar voor degenen die me nog niet hebben gesproken, aangenaam, ik ben dus Kim (Kickken). 25 lentes jong, woonachtig in Heerlen en sinds 1 maart jl. onderdeel van het ©-team. Niet alleen ondersteun ik Geerd Simonis in zijn dagelijkse werkzaamheden, als secretaresse ben ik er ook voor de andere collega’s. In de buurt? Kom gerust even kennis maken!”