WHAT’S UP? : BRAINSTORMSESSIE WEBWINKELS

Reminder: Webwinkelondernemerschap

In onze vorige nieuwsbrief attendeerden wij jullie op ons voornemen een bijeenkomst in te plannen met als thema ‘webwinkelondernemerschap’ Doel van deze bijeenkomst is brainstormen over hoe je je webwinkel het beste in de markt kunt zetten. Maar ook uitdagingen, ‘tips & tricks’, ‘waar ben jij mee bezig’ en ‘hoe maak je van je webwinkel een succes’, zijn zaken waar we graag met jullie van gedachten over zouden wisselen. Net zo goed als we geïnteresseerd zijn hoe we jullie hierin zouden kunnen ondersteunen, zowel individueel en misschien wel collectief.

Onze datumvoorstellen:

– Vrijdag 8 maart van 15.00 uur – 17.00 uur

– Donderdag 14 maart van 15.30 uur – 17.30 uur

Graag ontvangen wij jullie voorkeur via k.jasper@cmagne.com

Wij prikken op basis hiervan een definitieve datum.