LET ’S INTRODUCE : M’EXPO BRICKSWORLD

M’expo Bricksworld, Jac Pellegrom:

“Mijn liefde voor LEGO speelgoed is begonnen tijdens het ‘tijdperk’ v/d exploitatie van Station Valkenburg. En het blijft in de genen zitten, heb ik vastgesteld. Inmiddels weten particulieren uit 24 landen ons te vinden en worden wekelijks grote hoeveelheden kleurrijke LEGO artikelen voor een gemêleerd publiek en masse verscheept. Van losse pakketjes tot zeecontainers, zeg het maar of M’expo heeft het in huis. Inmiddels zijn we zo uit ons jasje gegroeid dat we op ©-mill al vier keer moesten verhuizen. Met 6.500 klanten in 2,5 jaar tijd zijn we één van de grotere exporteurs. Veel inspiratie heb ik gehaald uit de Doc Morris story, ons voorbeeld hier op het bedrijventerrein. Eerdere verkrijgbaarheid van LEGO producten in Nederland t.o.v. andere landen w.o. Duitsland en de aanvankelijk juridische perikelen met Duitse concurrenten lijken op het succesverhaal van Doc Morris. En dus kun je gerust stellen dat ©-mill ook op dat gebied voor ons een inspirerende functie heeft.”

Willen jullie als bewoners meeprofiteren van de gunstige LEGO prijzen (ca. 15% lager)? Op maandag, woensdag en vrijdag is ons afhaalmagazijn van 10-14u ook voor jullie geopend!

M’expo, gebouw 17-E