WHAT’S UP? 002

In deze rubriek brengen wij allerlei activiteiten onder de aandacht, inclusief ruimte voor activiteiten van onze andere buren, namelijk die van buiten de poorten.

Bijeenkomst Webwinkel:

Webwinkels zijn populair. Hoewel webwinkels er ‘aan de voorzijde’ vaak prima uitzien, is het vaak nog een hele klus om zaken achter de schermen goed geregeld te krijgen en loop je als ondernemer tegen obstakels aan. Op ©-mill zijn er reeds een aantal bedrijven die de stap naar webwinkelondernemerschap hebben gezet of in hun dagelijkse bezigheden hebben geïntegreerd. Enkele voorbeelden van ‘collega’-ondernemers: Doc Morris, Vitalsana, La Liek, Salon BonBon, Mana en Co, en dan hebben we zeker nog niet iedereen gehad. Om te kijken op welke manier ©-mill jullie kan ondersteunen, maar ook omdat het ons een goede zaak lijkt ervaringen te delen, knelpunten te bespreken (waar loop je tegenaan, hoe kunnen we dingen samen oplossen?) of gewoon om elkaar van tips te voorzien willen we jullie graag uitnodigen voor een brainstormsessie waarin wensen/behoeften/mogelijkheden vanuit ©-mill (denk bv. aan opslagruimte/postverwerking etc) in de groep gegooid kunnen worden. Wie weet komen we samen wel tot een heel mooi plan van aanpak met meerwaarde voor iedereen. Wij als ‘hotelier’ faciliteren graag.

Wat is ons plan? Het organiseren van een informatiemiddag waarin ook Doc Morris over haar ervaringen zal vertellen.

Interesse? Meld je aan bij Kelly Jasper van C’Magne: k.jasper@cmagne.com

Aan de hand van de aanmeldingen prikken wij een datum en nodigen we jullie uit.

Graag tot ziens en we hopen op een mooie opkomst!