ONS SLUITSTUK: PICCOLO’S 002

Omdat we natuurlijk een band hebben met mooie oude dingen en gebouwen en het woord nostalgie ook aan niet onze vocabulaire ontbreekt hebben we ervoor gekozen ook leuke kleinigheden onder jullie aandacht te brengen. Niet belerend, want daar houden we niet van, maar met ‘heel even’ de opgestoken vinger in de lucht, zo van ‘we hebben nog een aardigheidje in 10 woorden of 42 letters. T.k.a, t.e.a.b., i.z.g.st., n.o.t.k., dient het ‘aha Erlebnis’ zich ook al bij jullie aan?

Vandaag in onze rubriek P.P.S.I!.: Post Pakketjes Service, Ideaal!

Hoe vaak komt het niet voor. Je werkdag zit erop en yes, eenmaal thuis heb je je postpakket, de bestelling waar je zo met smacht op hebt zitten wachten, misgelopen. Het briefje met de mededeling ‘morgen tussen 11-15 uur zal onze postbezorger een tweede poging doen’ is ook niet opbeurend. Nu hebben wij het volgende bedacht: Heb je iets per Internet besteld en wil je het graag snel in ontvangst nemen i.p.v. achter de bestelbus aan te moeten hollen? Laat je bestelling in dat geval, heel simpel, bij onze receptie bezorgen. Rijd om 5 uur even langs de balie, pik je pakket op en klaar is Kees!