LET ‘S INTRODUCE…… 002

In deze nieuwe rubriek stellen we periodiek één of meerdere van jullie collega-ondernemers voor. De ene keer is het misschien je buurman, de andere keer een nieuwe bewoner, in sommige gevallen een scheidend gast. Natuurlijk hebben we ook jou in het vizier.

©-MILL verwelkomt:

Erol Öztan:

Met ingang van 1 januari jl. versterkt hij het team van C’Magne, binnenhuisarchitect Erol Öztan. “Persoonlijk zie ik het als een nieuwe uitdaging dat ik – nu zich nieuwe projecten hebben aangediend – mag bijdragen in het verder vertalen, uitdragen en intensiveren van het gedachtegoed van C’Magne. Ik ben extreem in mijn ontwerpen, dat is iets wat ik steevast opzoek. Van niets iets kunnen maken, werken met low of geen budget, ‘Rd4 meets design’ zeg ik wel eens, zijn zaken waarin ook dit keer een bijzondere uitdaging schuilt.”

Atos:

Jan van Staveren: “Atos – ‘your business technologists’ – is wereldwijd een grote club. Vanaf het prille begin dat ©-mill haar poorten opende heeft onze MS ‘poot’ -waarmee we alle mainframes van onze klanten wereldwijd beheren op de wereld besturen – voor deze super locatie in Heerlen gekozen. Het was dan ook een logische keuze om het bestaande team met detacheringpoot ‘Technology Services’, een tak die zich richt op de IT-klantenkring in het Limburgse land, te versterken. Met zijn allen vormen we inmiddels een enthousiast team bestaande uit circa 50 medewerkers waaronder een tiental flexplekken voor 75 medewerkers. Het effect van samenwerken met andere ondernemers is nu al zichtbaar door een mooie businessdeal die we onlangs met medebewoner OKE4U gesloten hebben. En dat is ook het allermooiste, vind ik persoonlijk. Bij elkaar zitten en elkaar makkelijk vinden, dat is niet alleen prettig netwerken, dergelijke ontwikkelingen zijn heel goed voor de business in onze regio!”

ATOS: ondernemersgebouw C, unit 13 t/m 17