AND ALSO….. 002

In onze rubriek ‘and also’ maken we melding van zaken die het nieuws haalden, of die we zo bijzonder vinden dat we er niet zomaar aan voorbij willen gaan.

Deze week in And Also:

We love chocolate!

Wisten jullie dat ….

… de online verkoop van het Limburgse merk Chocolate Company vanuit ©-mill plaatsvindt? Dagelijks worden er pakketten met de heerlijkste chocolade verscheept naar Italië, China, Oostenrijk, Amerika en ga zo maar door. De webshop is in handen van MANA (gebouw A unit 6). En het mooie is: bedrijven op ©-mill mogen hier kopen met 10% korting. Via de website www.chocolatecompany-online.com kun je al eens rondneuzen, maar bestellingen kun je ter plekke opgeven (contant en op rekening). Ideaal als je iets goed te maken hebt met je partner omdat je alweer moest overwerken, of voor die receptie waar je last minute nog een cadeau voor nodig hebt.

Artikel Social Sofa’s in WeekendGezet:

Voor wie het verhaal gemist heeft, in week nummer 2 konden jullie het interview lezen met de dames achter Social Sofa’s. (kijk anders op www.weekendgezet.nl voor de digitale versie) Speciale aandacht ging uit naar één van de mozaïekers, Moustafa. De sofa’s worden inmiddels allemaal prachtig. Wie een kijkje wil nemen is welkom.

Gebouw B, unit 9