WHAT’S UP? 012

In deze rubriek brengen wij allerlei activiteiten onder de aandacht, inclusief ruimte voor activiteiten van onze andere buren, namelijk die van buiten de poorten.

Maar eerst: KERSTBORREL


Op 21 december 2012
vanaf 16.00 uur staan we klaar om jullie in het kader van de jaarlijkse kerstborrel met een hapje en drankje te ontvangen. Waar? Bij ons natuurlijk, ondernemershuis B, ©-mill.

Laat ons weten of jullie komen, dan tellen wij het aantal glazen alvast even af! Dat kan per mail via info@cmill.com .

Wandelgroep Senioren

Hoewel de meesten van ons over (relatief) jong bloed beschikken willen we onderstaand bericht zeker even meenemen. Al is het maar voor jullie ouders, omwonenden of contacten anderszins die aan onderstaande tip iets zouden kunnen hebben.

Fysio Factory en Fysiotherapie Molenberg organiseren wekelijks op maandagmiddag een seniorenwandeling van ca. 1 uur, vertrekpunt Wijkgebouw Molenberg. Kosten zijn gratis, de koffie ook. Aanmelden is niet nodig. Meer info? Bel met Hub Siemers, 045- 5421360

Huisband ©-mill BLOT

Omdat we deze nieuwsbrief ook van een muzikale noot willen voorzien stellen we jullie graag op de hoogte van het volgende nieuwtje:

Huisband ©-mill BLOT (lees: BLUT, waar zit dat Zweedse diagonale streepje op het toetsenbord?), is op dit moment bezig met een Limburg Tour. Op zondag 16 december as. spelen zij vanaf 14 uur de sterren van hemel in Café De Haas te Voerendaal. Zin in leuke ‘every time’ music’? BLOT/BLUT maakt er in elk geval een happening van.