SPREAD THE WORD! 012

Hebben jullie nieuws omtrent je eigen business? Een award, een plan, een deal, een krantenartikel, workshop, lezing …. noem het maar op en wij hechten er zeker waarde aan.

Dus…. is er nieuws dat je om wat voor reden met ons en de overige bewoners zouden willen delen, meld je vooral en we nemen het mee!

Schrijf dit adres dus even op of noteer in je smartphone:

Input aanleveren? Mail naar: info@cmill.com

Deze week in Spread the Word:

SNEAK PREVIEW: SOCIAL SOFA’S OP ©-MILL!:

Hèhè, wat hebben we gesjouwd! Vanuit Tilburg, over de A-2 en A-76, files, viaducten, drempels, rotonden en alcoholcontroles trotserend om de banken veilig en wel in Heerlen te krijgen……. Maar ze zijn er dan toch eindelijk, de Social Sofa’s. De prachtige stadsbanken in wording zijn geland in gebouw B, unit 0.9 en zullen de komende weken door mensen van ‘Baanbrekend Werk’ aan een bijzondere mozaïekmetamorfose worden onderworpen. Het doel? Het centrum van Heerlen in het voorjaar van 2013 op een wel heel sociale manier opfleuren. Nieuwsgierig geworden naar wat zich er de komende weken in unit 0.9 afspeelt? Niet alleen nodigen wij jullie van harte uit voor een exclusieve sneak preview, meer in’s en out’s rondom ‘onze’ reislustige bankjes zijn over enkele weken te lezen in een artikel in WeekendGezet.

GER LEENEN IN LIMBURG ONDERNEEMT!

Mocht de papieren versie van de Dagbladen reeds in jullie rond of vierkant ‘archief’ zijn aanbeland en heb je het laatste nieuws rondom Ger Leenen Financiële Diensten gemist, geen nood, de tekst is ook digitaal nog in te zien in Limburg Onderneemt van 28 november jl. Met alle hypotheekkennis die Ger steeds weer met een spontane lach aan de dag legt is ook dit artikel met als onderwerp ‘De Zweedse Hypotheek’ zeker interessant. Interesse? www.limburgonderneemt.nl.