LET US INTRODUCE…… 011

In deze nieuwe rubriek stellen we periodiek één of meerdere van jullie collega-ondernemers voor. De ene keer is het misschien je buurman, de andere keer een nieuwe bewoner, in sommige gevallen een scheidend gast. Natuurlijk hebben we ook jou in het vizier.

©-MILL verwelkomt:

MANA bureau voor marketing communicatie:

Ze worden omschreven als een stel pittige ‘tantes’, de acht vrouwen achter MANA. “Waar we voor staan? Stevige, goed doordachte concepten, creatief en verrassend horen we vaak, we gáán voor de klant (soms ook wat te ver). Ja, dat is MANA! Niet alleen bleek ©-mill ideaal, het is een bedrijventerrein dat creatie uitademt. En dat sprak ons meteen aan. Maar het zijn ook de elementen licht en lucht die we nodig hebben in alles wat we doen en die we op ©-mill terugvinden (zonder de warmte van het Tempsplein in de prullenbak te willen gooien, die nemen we lekker mee). Hoe dan ook denken we de nodige decibellen aan ©-mill te kunnen toevoegen.”

Mana Marketing Communicatie: Gebouw 5, ondernemershuis A, unit 6

Zuidstad Advies B.V., Ernest Drijkoningen en Paul Amory:

“Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden maar dan zijn we ook helemaal operationeel”, zeggen nieuwe bewoners Ernest Drijkoningen en Paul Amory van Zuidstad Advies B.V. “Ons werk, het voeren van de directie over ontwikkelingsmaatschappij Parkstad Limburg – een vereniging waarbij de 80 grootste bedrijven uit Parkstad zijn aangesloten – verveelt nooit. En het is ook onze pay-off ‘verbinden, delen en vermenigvuldigen’ binnen een veelheid van partijen waarin de uitdaging van ons werk schuilt. Oftewel, als tweekoppig team is er sprake van ‘never a dull moment’. ©-mill spreekt ons aan vanwege de all-in facilitering. Stel je zou groeien, dan is het een kwestie van meubels en computers ‘oppakken’ en de verhuisklus naar een grotere ruimte is relatief snel geklaard. Wat ons ook aanspreekt is wel de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen met medehuurders. ©-mill is niet alleen representatief vanwege de omgeving, het is een prima plek om onze klanten te ontvangen.”

Zuid Stad Advies (OPL): Gebouw 5, Ondernemershuis A, unit 1