SPREAD THE WORD! 010

Input stellen we bijzonder op prijs. Niet alleen omdat we dat gewoon graag willen horen, maar ook om er in onze nieuwsbrief melding van te kunnen maken. Dat is leuk voor alle bewoners en het stelt jullie in de gelegenheid elkaar op een andere manier beter te leren kennen.

Dus…. is er nieuws dat je om wat voor reden met ons en de overige bewoners zouden willen delen, meld je vooral en we nemen het mee!

Schrijf dit adres dus even op of noteer in je smartphone:

Input aanleveren? Mail naar: info@cmill.com

Deze week in Spread the Word:

C’MAGNE AAN DE SLAG OP FLORIADETERREIN

De dagbladen maakten er onlangs al melding van; C’magne gaat aan de slag op het Floriadeterrein te Venlo. Omdat herontwikkelen in ons bloed zit alsook de wervelende expositieperiode van de Floriade bijzonder veel indruk op ons heeft gemaakt zien we het als een uitdaging het 66 ha. grote Floriadeterrein tot een kantorenpark om te toveren. De naam? Venlo Greenpark. Geerd Simonis: “We willen de opzet van de Floriade kopiëren door zoveel mogelijk paviljoens van de wereldexpo te behouden en te concentreren rond themavelden die raakvlakken hebben met land- en tuinbouw zoals voeding, innovatie, gezondheid en ontspanning. Niet alleen zal de ervaring die we hebben opgedaan tijdens de ontwikkeling van ©-mill Heerlen zeer goed van pas komen, het is een uitdaging de hotelier van het Floriadeterrein te mogen worden”.