ONS SLUITSTUK: PICCOLO’S 010

Omdat we natuurlijk een band met mooie oude dingen en gebouwen hebben en het woord nostalgie ook aan niet onze vocabulaire ontbreekt hebben we ervoor gekozen ook leuke kleinigheden onder jullie aandacht te brengen. Niet belerend, want daar houden we niet van, maar met ‘heel even’ de opgestoken vinger in de lucht, zo van ‘we hebben nog een aardigheidje in 10 woorden of 42 letters. T.k.a, t.e.a.b., i.z.g.st., n.o.t.k., dient het ‘aha Erlebnis’ zich ook al bij jullie aan?

Vandaag in onze rubriek h.a. (herfstbladeren alert)

Zeg nu zelf, zijn ze niet prachtig, de vele herfstbladeren in geel, rood, goud en bruin? Wij genieten in elk geval volop van het ‘vallende groen’ deze dagen. Hoe mooi de kleurverandering op ons bedrijventerrein ook mag zijn, het ‘herfstgespuis’ dient op enig moment wel opgeruimd te worden. Vandaar ook dat de enthousiaste medewerkers van groenonderhoud druk bezig zijn ons terrein blad- en glijvrij te maken. Omdat we meer bladeren dan bezems hebben kan het natuurlijk zijn dat er hier en daar een blaadje aan de aandacht ontsnapt en achterblijft. Of wegwaait natuurlijk. Om onderuit gaan te voorkomen willen we jullie vragen toch op jullie voetenwerk te letten. En wij? Wij houden de schoonmaakwind er stoïcijns eronder.