AND ALSO… 010

In onze rubriek ‘and also’ maken we melding van zaken die het nieuws haalden, of die we zo bijzonder vinden dat we er niet zomaar aan voorbij willen gaan.

Deze week in And Also:

©-MILL ONTMOET SOCIAL SOFA’S

Ze zijn steeds op zoek naar een nieuwe glimlach, de dames achter ‘vrouwen laten Heerlen glimlachen’. Werd Heerlen vorig jaar nog opgevrolijkt door de Elephant Parade en is het alweer 4 jaar geleden dat de ‘alledaagse mensen’, beelden van kunstenares Christel Lechner onze stad extra dimensie gaven, ook het nieuwe project ‘Social Sofa’s’, zal Heerlen zeker goed doen. De Social Sofa’s, betonnen buurtbanken met een unieke mozaïekafbeelding, krijgen na de expositieperiode een definitieve plek in de stad. Voor het echter zover is zal er door de kunstenaars van Baanbrekend Werk nog hard gewerkt moeten worden om de Sofa’s ‘instapklaar’ te maken. Net als bij the Elephant Parade stelt C’magne ook dit najaar ruimte bij ©-mill ter beschikking om de finishing touch te realiseren. Niet alleen maken de sofa’s nu al veel creativiteit bij ons los, ook voor jullie bewoners moet het de moeite waard zijn wanneer jullie het maakproces kunnen volgen. Jullie horen dus nog van ons.

BROODJESSERVICE RESTAURANT ©-MILL

Hebben jullie een vergadering, workshop of moeten er om andere redenen koppen bij elkaar worden gestoken? Waarom het ver weg gezocht als de smakelijke bron die hongerige magen stilt op steenworp afstand ligt? Met de broodjesservice van ons eigen ©-mill restaurant (uiteraard voor schappelijke prijzen en van uitstekende kwaliteit) komen jullie zakenrelaties graag bij jullie terug. Al is het maar vanwege de vlaaien die net als de broodjes onweerstaanbaar zijn. Maar ook in geval je een knorrende maag hebt en niet van je werkplek kunt is de broodjesservice een super alternatief om de dag te ‘overleven’.

Zijn jullie smaakpapillen geprikkeld? Bel 045-543 28 25 of mail je bestelling een dag van te voren door naar: restaurant@cmill.com. Smakelijk eten!