SPREAD THE WORD! 009

Input stellen we bijzonder op prijs. Niet alleen omdat we dat gewoon graag willen horen, maar ook om er in onze nieuwsbrief melding van te kunnen maken. Dat is leuk voor alle bewoners en het stelt jullie in de gelegenheid elkaar op een andere manier beter te leren kennen.

Dus…. is er nieuws dat je om wat voor reden met ons en de overige bewoners zouden willen delen, meld je vooral en we nemen het mee!

Schrijf dit adres dus even op of noteer in je smartphone:

Input aanleveren? Mail naar: info@cmill.com

Deze week in Spread the Word:

KERSTBORREL

Voor velen is het ondertussen een traditie, voor sommige misschien een nieuwtje maar omdat het nog te vroeg is voor een echte uitnodiging volgt hier een vooraankondiging:

De datum voor de C-mill kerstborrel is bekend dus noteer deze alvast in jullie agenda!

Datum : 21 december 2012

Tijd: vanaf 16.00 uur

Locatie: Ondernemershuis B, C-mill

LALIEK GAAT SAMENWERKEN MET DURLINGER

Laliek, bewoonster van Jan Camperstraat 7 heeft ook nu weer bewezen haar bekendheid op een slimme manier te vergroten. Wij vatten het persbericht voor jullie samen.

“Vanaf heden is de tassenlijn ‘Choizz by LaLiek’ in alle 40 filialen van Durlinger verkrijgbaar. De tassen zullen de bekende features die klanten gewend zijn van LaLiek -zoals functionaliteit in combinatie met spannende en mooi uitgewerkte modellen – herkennen. Ook is de collectie aangepast op de schoenmode zoals deze aankomende herfst/winter verkrijgbaar is. De klant die bij Durlinger binnenstapt en op zoek is naar een hippe ta, wordt hartelijk welkom geheten door Choizz by LaLiek.”

ZEER SERIEUZE OPROEP!

Omdat we waarde hechten aan ‘leven in de brouwerij’ deze zeer serieuze oproep:

Wat is er mooier dan wanneer we de activiteiten op ons bedrijventerrein kunnen completeren met een ‘evenementen/feestcommissie’, zoals we ons idee voorlopig genoemd hebben. Wees eerlijk, elkaar in een ontspannende setting leren kennen, dat is ook zakelijk gezien super handig voor iedereen, toch? Met 85 bedrijven en potentiële klanten kan het bijna niet anders of je bent van een interessante samenwerking met (een) medebewoner(s) verzekerd. Vermeng het geheel met een maandelijkse friday-afternoon borrel bijvoorbeeld (hoe simpel kan het zijn?) en wie weet wat er zakelijk gezien uit voorkomt. Uiteraard streven we naar een mooi basisinitiatief vanuit de bewoners. Kortom, het zou erg leuk zijn wanneer zoiets zou kunnen ontstaan. We roepen jullie dan ook op om initiatieven en medewerking (we kunnen niet zonder jullie power) aan te leveren zodat we er samen iets moois van kunnen maken.

Aanmelden of suggesties: info@cmill.com of bel: 045-571 99 10