ONS SLUITSTUK: PICCOLO’S 009

Omdat we natuurlijk een band hebben met mooie oude dingen en gebouwen en het woord nostalgie ook aan niet onze vocabulaire ontbreekt hebben we ervoor gekozen ook leuke kleinigheden onder jullie aandacht te brengen. Niet belerend, want daar houden we niet van, maar met ‘heel even’ de opgestoken vinger in de lucht, zo van ‘we hebben nog een aardigheidje in 10 woorden of 42 letters. T.k.a, t.e.a.b., i.z.g.st., n.o.t.k., dient het ‘aha Erlebnis’ zich ook al bij jullie aan?

Vandaag in onze rubriek m.g. (meedenkers/doeners gevraagd)

Helaas is er weinig tot geen respons gekomen op onze oproep ‘spierballen gezocht om BBQ te helpen organiseren’. Aangezien het mooie weer ver ten einde is, de glühwein in de aanbieding en wij de BBQ nu voor iets anders willen verruilen zijn we op zoek naar meedenkers/doeners om alsnog een ludieke ontmoeting te organiseren. Wie heeft ideeën of een mening? Wij staan open voor suggesties en een helpende hand. Zoals vorige keer gezegd, ©-mill sponsort de drank, jullie zorgen voor de BOB?