AND ALSO…. 009

In onze rubriek ‘and also’ maken we melding van zaken die het nieuws haalden, of die we zo bijzonder vinden dat we er niet zomaar aan voorbij willen gaan.

Deze week praten we jullie bij graag over Parkstad Fietskoeriers.

We maakten er in edition 007 (rubriek Piccolo’s) al heel kort melding van, van dit bedrijf dat niet alleen benen gezond houdt maar tevens zorgt voor het ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk ophalen en afleveren van jullie pakketjes, folders, documenten of andere poststukken. Geen uitlaatgassen die de omgeving van ons mooie ©-mill vervuilen maar werken op basis van schone lucht en goed gevulde longen. Parkstad Fietskoeriers werkt in diverse zones, variërend van het centrum van Heerlen tot de Koumen, van Molenberg tot Welten, De Beitel, Avantis, Dentenbach, Eijgelshoven en nog veel meer locaties binnen Parkstad. Voor meer informatie: kijk op www.parkstadfietskoeriers.com of mail met Fred Ileck via: vlug@parkstadfietskoeriers.nl of bel met 06- 411 561 33.