SPREAD THE WORD! 007

We hadden het er al even over: onze nieuwsbrief krijgt een nieuw jasje. Eén van de eerste dingen die wij ons bedacht hebben was dat we het leuk vinden input van jullie te krijgen. Niet alleen omdat we dat gewoon graag willen horen, maar ook om er in onze tweewekelijkse nieuwsbrief melding van te kunnen maken. Dat is leuk voor alle bewoners menen wij en het stelt jullie in de gelegenheid elkaar op een andere manier beter te leren kennen.

Dus…. is er nieuws dat je om wat voor reden met ons en de overige bewoners zouden willen delen, hebben jullie een prachtige opdracht binnengehaald, heeft zich iets voorgedaan om trots op te zijn, is er reden voor een feestje, iets dat je wil vertellen of uitschreeuwen, zijn jullie bezig een workshop te organiseren, heeft jullie bedrijf een Award gewonnen, komen jullie in de krant, maar ook wanneer er minder leuk of ernstig nieuws is, meld jullie bewegingen en we nemen het mee in onze nieuwsbrief!

Schrijf dit adres dus even op of noteer in je smartphone: j.oberendorff@cmagne.com