LET US INTRODUCE…… 007

In deze nieuwe rubriek stellen we periodiek één van jullie collega-ondernemers voor. De ene keer is het misschien je buurman, de andere keer een nieuwe bewoner, in sommige gevallen een scheidend gast. Natuurlijk hebben we ook jou in het vizier. De kans is dus groot dat jullie op enig moment oog in oog komen te staan met Nicolien Bout van Switch Communicatie Landgraaf, tekstschrijfster van deze nieuwsbrief. Maar ook met een belletje vooraf met de vraag of binnenwaaien voor een kort interviewtje met schrijfblok en vulpen schikt, behoort tot de mogelijkheden. Nu ze er toch is, wat zegt Nicolien over zichzelf?

“Tekstcreatieveling. Een spel van woorden, zinnen. Eén geheel. Heldere communicatie. Teksten, formeel, met diepgang of emotie. Een boodschap die binnenkomt. Omdat taal moet spreken. Punt.”

©-MILL verwelkomt:

IncubatorE, VOOR NIEUWE ENERGIE OP ©-MILL

Met nog enkele weken te gaan (september as.) wordt Heerlens kraamkamer voor startende innovatieve ondernemers uitgebreid. IncubatorE, een project waarin Gemeente Heerlen participeert, richt zich op jong talent op het gebied van nieuwe energie en duurzame innovatie. Zo wordt deze groep startende ondernemers de mogelijkheid geboden om met eigen, goede ideeën aan de slag te gaan en een eigen bedrijf op te starten. De starters zelf worden mede door een subsidie van de Provincie Limburg geholpen bij alle aspecten van het ondernemerschap met als doel jonge mensen in de regio vast te houden. Een prachtig concept, vinden wij! In elk geval heten wij jullie van harte welkom.