Ingezonden brief

" Beste Bewoners,

Vorig jaar waren wij op vakantie in Thailand, alwaar wij in ons hotel in Bangkok gebruik maakten van de diensten van Sam’s organisatie voor het op maat laten maken van kostuums en overhemden. Zeker voor iemand met mijn maten geen overbodige luxe. Ze maken alles op maat en overeenkomstig elke specifieke wens qua model en uitvoering. De kleren werden keurig thuisgestuurd, pasten en waren van goede kwaliteit.

Een paar weken terug werd ik gecontacteerd door Sam, die mij vertelde een rondreis te plannen door Europa om zijn waren aan te bieden. Hij bood aan een workshop te houden in Heerlen voor geïnteresseerden en potentiële kopers.

Dit gaat aanstaande dinsdagmiddag 15 mei gebeuren in de loungeruimte van Ondernemershuis A van ©-mill. Onder het genot van een drankje zal Sam van 14.00 uur tot 19.00 uur aanwezig zijn om geïnteresseerden te woord te staan, stoffen en modellen te laten zien en maten op te nemen.

Hieronder vindt je een stuk mailwisseling met Sam met o.a. voorbeelden van prijzen.

Mede namens ©-mill nodig ik je graag uit een kijkje te komen nemen en je “klereslag” te komen maken.

Vriendelijke groet,

Tom Hoefnagels

PS: Onze eigen ervaringen waren tot nu toe goed met Sam, maar eventuele aankopen blijven voor ieders eigen risico. "

Package 1

3 Suits

4 Extra trousers

7 shirts

3 Silk ties

all inclusive of material, labor, insurance and delivery with reputed courier from € 1.050,-

Package 2

2 suits

1 sports Jacket

3 extra trousers

10 Shirts

2 Silk ties all inclusive from €1.025,-

Smaller packages would usually cost more as we have to include the courier cost which is usually higher for the first kilos.

We would be bringing along with us a bag full of latest material swatches and also our latest design catalogues, which would include clothing’s like suits, trousers, shirts, overcoats amongst others. But if someone has a picture of a suit which they have seen somewhere and do really like, they are welcome to bring it to show us. It should not be a problem for us to make that too.

Kind regards

Sam

Your tailor friend from Newman Exclusive

The Amari Watergate Hotel, Bangkok