Stoelmassage op C-mill

Vanaf 2010 geeft Ellen Meijers in gebbouw A iedere 14 dagen stoelmassages. Deze worden verzorgd door Ellen Meijers. Dit steeds met groot enthousiasme van de deelnemers.

De stoelmassage is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en symptomen van stress. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en ontwikkeld om de hedendaagse levens- en werkwijze beter te kunnen hanteren. Het resultaat van de massage is dat men zich vitaler en ontspannen voelt. Het is een oppepper voor lichaam en geest!

Verschillende C-mill bewoners zijn zeer enthousiast over het effect van de massages.

Mocht u interesse hebben in een stoelmassage of meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met:

Ellen Meijers

T 06-48018420

W www.ellenmeijers.nl