Nieuwe expositie in gebouw A

Sinds 1 maart hangen er gebouw A weer nieuwe kunstwerken. Dit keer zijn de werken van Wendy Quadvlieg.

Tekenen is altijd al een grote hobby van Wendy geweest, en door de jaren heen is er een passie voor het schilderen bij gekomen. Hierdoor is ze in 2001 in contact gekomen met kunstenares en docente Sandra Hommen, en later bij kunstenaar en docent Joop Noordkamp waar ze totaal meer dan zes jaar les heeft gevolgd.

Door deze twee kunstenaars heeft ze verschillende technieken geleerd waarvan ze nu haar eigen draai aan gegeven heeft.

Ze haalt haar inspiratie uit het dagelijks leven, de omgeving en de natuur. Daardoor werkt ze met veel natuurlijke materialen, waarmee ze nieuwe technieken uitprobeert d.m.v. verschillende lagen, losse elementen, natuurlijke eigenschappen, technieken en stijlen te gebruiken. Hierdoor is haar werk niet onder een stijl te plaatsen.

Voor meer informatie over Wendy Quadvlieg kunt u kijken op:

W www.wendyquaedvlieg.nl