IBA bijeenkomst

Namens de organisatie van de IBA Parkstad nodigen we u van harte uit voor de IBA bijeenkomst op 19 januari o.l.v. Felix Rottenberg op uw eigen C-mill terrein. C-mill en zijn ondernemers treden graag buiten gebaande paden, zien nieuwe mogelijkheden en dat sluit aan bij een Internationale Bau Ausstellung voor Parkstad die we nu in de steigers zetten.

Open de uitnodiging in de bijlage en lees meer over wat een Internationale Bau Ausstellung voor de transformatie van Parkstad en voor u kan betekenen. U bent van harte welkom, ook als u slechts bij een deel van het programma aanwezig kunt zijn. Schrijf u nu in.

We ontvangen u graag volgende week!

Met vriendelijke groeten,

Namens de IBA stuurgroep,

Gerrit van Vegchel

Namens de IBA kopgroep,

Paul Depla

Namens de IBA projectgroep,

Peter Bertholet

IBA Parkstad

www.iba-open.nl

info@iba-open.nl