Wat is C-mill?Neem een kijkje op ©-mill  via Google Streetview! 
 Of bekijk onze videopresentaties van de volgende gebouwen op ©-mill :
 gebouw A - gebouw B - gebouw C

Veel geprezen

©-mill is een bedrijventerrein. In de Heerlense wijk Molenberg, om precies te zijn. Niet zomaar een bedrijventerrein, maar een veel geprezen concept. In de monumentale gebouwen van de voormalige Philipsfabrieken is een nieuwe manier van werken in de praktijk gebracht.
 

Breed scala

Op het 15 hectare grote terrein zijn bijna 100 bedrijven gevestigd met bij elkaar ruim 750 medewerkers. Grotere technologische bedrijven, traditionele dienstverleners, creatieve eenpitters, snelle groeiers en veelbelovende start-ups. Lokaal, regionaal en (inter-)nationaal.
 

Net even anders

De onderlinge band bestaat uit de gazons tussen de gebouwencomplexen, de gezamenlijke vergaderruimtes, het parkrestaurant C'licious en de sfeer die overal voelbaar is. ©-mill is business: lekker werken, net even anders, leven in de brouwerij, inspirerend.
 

Eigenzinnig

©-mill is een initiatief van C’magne, een eigenzinnig vastgoedbedrijf dat zich richt op advies, conceptontwikkeling, beheer en exploitatie.
Twee overtuigingen staan bij C’magne voorop:
1) Er zijn gebouwen genoeg, wij ontwikkelen nieuwe concepten voor bestaande gebouwen
2) Daarbij is niet het gebouw het uitgangspunt, maar de gebruiker
 

Hotelier

De mensen achter ©-mill zijn dus ook geen vastgoedbeheerder of exploitant, maar stellen zich op als hotelier en connector: dienstverlenend naar huurders, verbinding creërend tussen mensen en bedrijven, inspirerend en steeds op zoek naar het verder ontwikkelen van de community.
 

Culturele lente

De laatste jaren bloeien Heerlen en Parkstad Limburg op. Er wordt gesproken over de culturele lente. De cultuur bloeit en er ontstaat vertrouwen in de toekomst. Een paar uitgesproken exponenten van die culturele lente zijn gevestigd op ©-mill en dat geeft ons bedrijventerrein een fris imago. Lekker. Op ©-mill wordt de culturele lente omgezet in een economische zomer!

 

Neem een digitale rondleiding door ©-mill 
  deel dit artikel  
  terug naar overzicht