Afbeelding
 

De Breakfast Club | 18 juli

Yes! Bijna tijd voor de Breakfast Club. Noteer 18 juli daarom nu al in je agenda en meld je hier aan! Deze editie neemt Jetse Simons (Rugcentrum Parkstad) het woord. Hij zal de Millers bijpraten en inzicht geven hoe je lifestyle (positieve) invloed kan hebben op (het voorkomen van) moderne ziektebeelden zoals een burn-out, depressie en laaggradige ontstekingen.

Kort door de bocht kunnen we pas begrijpen waar onze klachten vandaan komen als we weten waar we zelf als mensheid vandaan komen (evolutieleer). Vanuit dat oogpunt wordt er gekeken naar het functioneren van ons lichaam (zoals het al 500.000 jaar werkt en blijkbaar is het werkingsmechanisme nog steeds hetzelfde als toen). Met die wetenschap kunnen we het een en ander verklaren, begrijpen en er links of rechts ook nog in verbeteren. Dat verbeteren heeft betrekking op onze lifestyle.

Het is vaak confronterend om te horen dat je wellicht iets aan je lifestyle mag/moet veranderen. Het is en blijft de keuze van de mens zelf. Wil je er iets aan doen, dan is het handig om te weten waarom. Daar kom ik om de hoek kijken: stap 1 is begrijpen waarom, stap 2 is er iets aan doen en stap 3 is volhouden.

De volgende punten komen tijdens de Breakfast Club aan bod: 1. Evolutie 2. Stress 3. Voeding 4. Beweging 5. Dit allen samen omvat je een deel van je life-style.

Programma
07.30 Ontbijt
08.00 Start presentatie
09.00 Einde

P.s. in de maand augustus zal er geen BFC plaatsvinden.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

©-mill online


©-mill online is live! Een nieuw online platform waar de huurders in gebouw A en gebouw B al bij zijn aangesloten (zo niet, zie de aanmeldlink onderaan dit bericht). Afgelopen jaar hebben we de online community getetst, mede met de hulp van Millers. Met die ervaringen gaan we nu dus echt live.

Nu de eerste stappen zijn gezet, is het tijd om ook de huurders uit de andere gebouwen aan te sluiten. Deze online community is er om relevant nieuws snel en effectief te delen met de Millers. Denk hierbij aan aankondigingen van events, uitnodiging voor de Breakfast Club, werkzaamheden en good-to-know's. Dat betekent dat deze mededelingen vanaf aankomende maandag niet meer in de nieuwsbrief worden meegenomen. 

Met de uitrol van de online community zal t.z.t ook de nieuwsbrief gaan verdwijnen. Wil je op de hoogte blijven en zelf de voordelen van het platform ondervinden, meld je dan hier aan. In de toekomst zal het platform voor meerdere doeleinden worden gebruikt, nu 'ter introductie' wordt het kanaal alleen gebruikt om formele meldingen vanuit ©-mill te plaatsen, zoals je deze gewend bent vanuit de nieuwsbrief.

Heb je direct een vraag over het platform of over het aanmelden er van? Mail dan naar a.nelissen@cmagne.com.

© you at ©-mill online.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Millers BBQ


Terug van weggeweest, de MILLERS BBQ ! Dit jaar op donderdag 13 september, noteer deze datum alvast in je agenda, plan je zomervakantie er omheen en geef het door aan je collega's of ©-mill-buren. Verdere informatie over hoe, wat, hoelaat en de kosten volgen komende week.

We keep you posted!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws