Afbeelding
 

De Breakfast Club | 20 juni | Roda JC


Noteer woensdag 20 juni alvast in je agenda, dan is Roda JC te gast tijdens onze Breakfast Club. Een ochtend die in het teken staat van sport, community’s, maatschappelijke verantwoordelijkheid en natuurlijk business. Elementen die ook ©-mill raken. Ontbijt je mee? Meld je dan aan.
 
Roda JC beschikt over een uniek marketing en mediaplatform en ze zijn specialist in het inzetten van sport om een bijdrage te leveren aan bedrijfsdoelstellingen van haar relaties. Hierbij focussen ze op marketing & sales, relatiemanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en company pride en wordt op basis van maatwerk samengewerkt met hun partners. Patrick L’Espoir (Sales manager) zal een aantal best-cases presenteren en aangeven op welke vlakken Roda JC Business van meerwaarde kan voor ondernemers.

Door naam, aantrekkingskracht, menskracht, stadion en faciliteiten op een goede manier in te zetten, kan Roda JC Kerkrade ook veel betekenen voor de maatschappij. Roda JC Kerkrade heeft vanuit deze gedachte stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij opgericht. Zij leveren, met als platform Roda JC Kerkrade, een structurele en zichtbare bijdrage aan de Limburgse maatschappij door samen met partners maatschappelijke uitdagingen in de provincie aan te gaan, vanuit de pijlers Participatie, Gezondheid en Respect. Roel Brouwers zal tijdens de ontbijtsessie meer vertellen over de Maatschappelijk projecten van Roda JC Kerkrade en de impact hiervan op de omgeving.
 
Programma
07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Start presentatie
09.00 uur Einde 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Het is bijna Pinkpop!


Over 10 dagen vindt de 49ste editie van Pinkpop plaats 'in onze achtertuin'. En omdat dit festival op steenworp afstand van ©-mill wordt georganiseerd maakt de organisatie van Pinkpop dankbaar gebruik van een gedeelte van ons terrein. Concreet betekent het dat er vanaf morgen (6 juni) een aantal trailers worden geplaatst en dat tijdens het festival zelf er een aantal personenauto's en bussen worden geplaatst op het ©-mill terrein. Uiteraard op zo'n manier dat onze eigen Millers er geen last van hebben!  

Mocht je hier vragen over hebben, stuur dan een mailtje!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Bijzondere kunst in aantocht.. mét winactie


Nieuwe maand, tijd voor nieuwe kunst aan de muren in gebouw A. Dit keer de eer aan Heidi Hillebrand-Lansdaal. Geboren in 's-Hertogenbosch en na haar studententijd in Maastricht in het mooie zuiden blijven wonen. Als kind vond ze tekenen altijd al heerlijk, fijn een eigen wereld creëren op papier. Momenteel zelfs in opleiding tot holistisch tekendocent aan de Kolam Tekenschool voor Creatieve Communicatie. Ze maakt illustraties en schrijft helende verhalen met illustraties.

De werken die op C-Mill komen te hangen zijn gemaakt tussen 1996 en nu. Waarbij gebruik gemaakt is van verschillende technieken. Potlood, pen, pastelkrijt en aquarelverf. Sommige werken zijn gemaakt met een tekentablet. Alle werken zijn gedigitaliseerd en afgedrukt op canvas of papier. Ze worden in een beperkte oplage gedrukt en voorzien van handtekening, volgnummer en certificaat van echtheid met een persoonlijke boodschap. Is er een werk dat je aanspreekt of raakt, maar je zou het graag in een ander formaat willen hebben, dan kan dat op bestelling voor je gemaakt worden.  

Omdat Heidi  van interactieve elementen houdt, wordt er een winactie gehouden in de periode dat ze op ©-mill exposeert. Je maakt kan op 2 innerlijk kind afbeeldingen naar keuze. Je kunt meedoen door een foto te maken van het geëxposeerde werk op C-Mill dat je het meeste aanspreekt. Als je die foto deelt op je eigen facebook tijdlijn en Fijnkonijn ArtWorks tagt maak jij kans op deze prijs! Mocht je meer werken willen zien, dan kun je Heidi volgen op Facebook, Instagram & LinkedIn
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws